Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang.
Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air. Kemudian, gaul dengan tepung beras.
Kemudian, gaul dengan tepung beras.
Kemudian, gaul dengan tepung beras. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang.
Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang.
Kemudian, gaul dengan tepung beras. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air.
Kemudian, gaul dengan tepung beras.
Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air. Kemudian, gaul dengan tepung beras.
Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang.
Kemudian, gaul dengan tepung beras. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air.
Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng.
Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air.
Bengkang Ubi Kayu Gula Merah - Kuih Bingka Ubi Kayu Baked Cassava Tapioca Cake Egg Or Eggless Version. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air.
Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang.
Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air.
Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air.
Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Kemudian, gaul dengan tepung beras.
Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Kemudian, gaul dengan tepung beras. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng.
Masak gula merah dengan secawan air hingga gula hancur. Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air. Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang. Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng.
Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang.
Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang.
Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air.
Bentukkan adunan dengan acuan atau kuih dan boleh goreng.
Gaul lagi adunan dan jika adunan keras, tambahkan air.
Kemudian, gaul dengan tepung beras.
Simpan beberapa jam sehingga tepung kembang.
Posting Komentar untuk "Bengkang Ubi Kayu Gula Merah - Kuih Bingka Ubi Kayu Baked Cassava Tapioca Cake Egg Or Eggless Version"